Scoabe de 200 mm

Producem si comercilizam scoabe de 200 mm pentru aplicatii de mai multe tipuri. In momentul in care sunt montate scoabele trebuie sa se tina cont de mai multe aspecte foarte importante.

Scoabe de 200 mm - informatii

O scoaba prinsa superficial apare atunci cand nu se aplica suficienta presiune si exista un decalaj intre partea de sus a capsei si zona de montaj. Acest lucru lasa zona de montaj libera, ceea ce ar putea permite vantului sa ajunga sub element si sa il ridice. Daca scoaba este montata prea adanc poate genera o suprafata de rupere si poate compromite integritatea acoperisului.

Este important ca scoaba sa intre drept, iar pistoalele cu scoabe de astazi sunt proiectate pentru a face asta. De cele mai multe ori daca nu sunt pozitionate corect, aparatele de montaj nu vor trage. Un cui pentru acoperis are diametrul de aproximativ 1/4 inci. O scoaba de acoperis are putin mai mult de 1/16 inch. Scoabele vor acoperi mai multa suprafata si vor prinde mai mult material ceea ce este foarte important.

Aparatele pentru montat scoabe din prezent sunt proiectate sa functioneze si cu scoabe de dimensiuni mari. Pentru a obtine rezultate mai repede, deoarece nu este necesar sa reincarci scoabele la fel de des, se folosesc aparate industriale. Aparatele pentru scoabe sunt special adaptate pentru a putea functiona co o dimensiune variata a acestora. Aparatele au si alte caracteristici importante, cum ar fi adancimea de actionare reglabila, astfel incat sa poti seta adancimea la care sa montezi scoaba pentru o prindere optima.

Acoperisul tau poate gasi o serie de materiale de constructie in magazinul nostru online. Asigura-te ca firma pe care o angajezi foloseste cuie sau scoabe cu un invelis galvanizat, sau cuie sau scoabe din otel inoxidabil. Ambele tipuri impiedica rugina si coroziunea sa se raspandeasca.

Pentru mai multe informatii ne poti contacta si iti vom oferi toate explicatiile de care ai nevoie pentru a alege cele mai bune scoabe.